خانه » تایلند » ویزای تایلند توضیحات کامل

ویزای تایلند توضیحات کامل

ویزای تایلند

Thailand Visa

در حال حاضر کشور تایلند یکی از پر طرفدار ترین مقاصد گردشگری ایرانیان است. پروازهای به مقصد تایلند عموما از ایران تکمیل ظرفیت هستند و به ندرت صندلی خالی دارند.سرزمین لبخند ها لقبی است که جهانیان به این کشور داده اند و دلیل آن خوشرویی و مهمان نوازی این ملیت است.همانطور که میدونید برای سفر به تایلند و ورود به تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است.سفر به تایلند ممکن است برای تفریح و گردش ، برای تحصیل و یا برای تجارت و خرید و فروش باشد. در این مطلب ما موارد مرتبط به ویزا تایلند برای ایرانیان گنجانده شده است. در تور تایلند ما شرکت کنید تا سفری امن برای شما رقم بزنیم.

 

ویزای تایلند

ویزای تایلند

http://thaitor.ir/مراحل درخواست ویزا تایلند :

درخواست ویزا تایلند دارای مراحلی است که این مراحل باید طی شوند تا بتوان ویزا تایلند دریافت کرد.این مراحل شامل یکسری قوانین کلی به شرح زیر است.

  • افراد متقاضی ویزا باید هنگام درخواست برای ویزا در ایران حضور داشته باشند. ( مهر ورود و خروج در گذرنامه)
  •  هزینه ای که برای ویزا پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد.( 30 یورو برای ویزای یکبار ورود و 60 یورو برای ویزای 2 بار ورود).
  • آژانس های مسافرتی می توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزا توریستی تایلند درخواست ویزا بنمایند.
  • برای کلیه انواع دیگر ویزا متقاضی باید شخصا” به سفارت مراجعه کند.

 

ویزای تایلند

ویزای تایلند

 

http://thaitor.ir/در طی مراحل درخواست ویزا یکسری قوانین مربوط به گذرنامه نیز وجود دارد که در اینجا ذکر کرده ایم.

star1گذرنامه باید به هنگام درخواست ویزا حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

star1گذرنامه باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.

star1گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه سفید برای چسباندن ویزا تایلند باشد.

star1اگر تاریخ 29 فوریه در گذرنامه قید شده باشد ( تاریخ صدور/ انقضا و یا تاریخ تولد) باید چک بشود که سال کبیسه است یا خیر

star1در صورت وجود هر گونه مهر و یا علامت و یا نوشته مشکوک و نا آشنای تایلندی در گذرنامه حتما” از سفارت درخواست راهنمایی کنید.

star1در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی لطفا” با سفارت مشورت نمایید.

 

ویزای تایلند

ویزای تایلند

http://thaitor.ir/مدارک لازم برای ویزای تایلند :

برای اقدام برای ویزا تایلند مدارکی لازم است که در هنگام مراجعه به سفارت یا دفاتر آژانس هواپیمایی باید این مدارک را همراه داشته باشد.این مدارک شامل موارد زیر میشود:

  • 1 برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.
  • 1 قطعه عکس  جدید 6×4 که به هریک از فرم های ویزا الصاق شده باشد.
  • کپی شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه ، بلیط و نامه ضمانت آژانس مسافرتی که ضمیمه بلیط شده باشد.
  • متقاضی باید شخصا” صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.

http://thaitor.ir/انواع ویزای تایلند

در اینجا ابتدا لیست انواع ویزا تایلند را به صورت تیتر وار برای شما بیان کرده ایم. و در ادامه همه این موارد را برای شما عزیزان شرح داده ایم تا با این اطلاعات بتوانید برای گرفتن ویزای خود اقدام کنید.

star2   ویزای توریستی تایلند

star2  ویزای بازنشستگی تایلند برای افرادی است که می خواهند به صورت بازنشسته در تایلند اقامت داشته باشند

star2  ویزای تحصیلی / دانشجویی تایلند، برای دانشجویان و معلمان

star2  ویزای تجاری تایلند، برای کسانی می باشد که قصد فعالیت تجاری دارند.

ویزای تایلند

ویزای تایلند

 

star2  ویزای توریستی تایلند

ویزا توریستی تایلند ۳  ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید. ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.

ویزا توریستی تایلند 2 نوع دارد یکی با یک بار ورود و ۲ بار ورود دارد. در صورت نیاز شما می توانید بلیط  ویزا تایلند را به صورت چارتری خریداری کنید. به این صورت که ویزا توریستی یک بار ورود به همراه بلیط رفت و برگشت  به فروش می رسد. قیمت بلیط تایلند و ویزا تایلند بسته به تاریخ رفت ، متفاوت می باشد.

 قیمت انواع ویزا توریستی تایلند :

  • ویزا عادی یکبار ورود ۳۵ یورو
  • ویزا عادی دوبار ورود ۶۵یورو
http://thaitor.ir/

ویزای تایلند

 

star2  ویزا بازنشستگی تایلند :

ویزا بازنشستگی تایلند برای متقاضیان با 50 سال سن تمام و بالاتر صادر خواهد شد و در صورت تمایل جهت اقامت در تایلند هر ساله قابل تمدید خواهد بود.

http://thaitor.ir/

ویزای بازنشستگی

 

star2  ویزای تحصیلی / دانشجویی تایلند

افراد بالای 12 سال سن دارند می توانند ویزای تحصیلی تایلند یا همان ویزای دانشجویی تایلند را دریافت کنند.تهیه ویزا دانشجویی تایلند طی 5 مرحله انجام می شود. اگر از مقررات اداره مهاجرت آگاه باشید، روند کار بسیار ساده می باشد. همه چیز مطابق قانون انجام میشود، کسانی که کارهای مربوط به کار شما را انجام میدهند فقط روال معمول اینکار را انجام میدهند. حتما پیش از اقدام به اخذ ویزا با دانشگاهی که میخواهید از آن پذیرش بگیرید تماس بگیرید و از شرایط و اطلاعات اخذ ویزا دانشجویی تایلند آگاه شوید.

مراحل اخذ ویزای دانشجویی تایلند به این شرح است :

  • ثبت نام در دانشگاه
  • نامه پذیرش (Letter of Admission)
  • اقدام برای ویزا
  • اولین ویزای یکساله دانشجویی شما تنها 90 روز اعتبار خواهد داشت
  • اطلاع محل اقامت هر 90 روز یکبار
http://thaitor.ir/

ویزای تحصیلی

 

star2ویزای تجاری تایلند

ویزای تجاری تایلند برای کسانی است که می خواهند در تایلند کار کنند، برای کار در تایلند ویزای تجاری تایلند ( NON-B ) و یک  مجوز کار (Work Permit) نیازدارید.در تایلند بدون مجوز کار  (Work Permit) کار کنید. برخی از شرکت ها کارمندانی را استخدام می کنند و می گویند که ویزای تجاری (NON-B) کافی است و مجوز کار را بعدا هم می توان تهیه کرد که این موضوع صحت ندارد. شما باید به طور همزمان ویزای تجاری و مجوز کار را دریافت کنید. اگر فقط ویزای تجاری داشته باشید و مجوز کار نداشته باشید ممکن است به زندان بیافتید و از تایلند اخراج شوید.با توجه به قوانین تایلند، شما ابتدا باید یک ویزا غیر مهاجرتی تایلند داشته باشید تا بتوانید برای مجوز کار اقدام کنید.

http://thaitor.ir/

ویزای تجاری

 

http://thaitor.ir/مراحل اقدام برای اخذ مجوز کار به ترتیب زیر می باشد:

  • تایید و شناسایی صحیح ویزای غیر مهاجرتی NON- Immigrant
  • آماده سازی نامه استخدام
  • تکمیل فرم درخواست مجوز کار
  • گردهم آوری همه مدارک مورد نیاز
  • پر کردن فرم عریضه کاری

http://thaitor.ir/موارد مرتبط به ویزا تایلند:

star  مدارک لازم برای ویزا تایلند

starانواع ویزای تایلند

starمراحل درخواست ویزا تایلند

star  قیمت ویزای تایلند

star  بلیط ویزای تایلند

13540527841524427169Folder Download.svg.med میتوانید این مطلب را از این قسمت دانلود کنید.

امیدوارم از این مطلب استفاده کافی را برده باشید جهت کسب اطلاعات بیشتر از تور تایلند با این شماره 43674367 تماس بگیرید.

http://thaitor.ir

چرا ما را انتخاب کنید ؟

توصیه های ما برای سفر به تایلند

خدمات ما در تایلند

درباره ما بشتر بدانيد

از ما بیشتر بدانید

آخرین پرسش و پاسخ ها

محمد رضا رضایی

عالی بود ...


علی

با سلام آیا اتباع افغانستانی که اقامت نیروی انتظامی در ایران را دارند یعنی مهر اقامت یکساله نیروی انتظامی در پاسپورت دارند و مشکلی از نظر خروج و ورود به ایران ندارند میتوانند از طریق آژانس به تایلند مسافرت کنند؟؟ من همین وضعیت را دارم که اگر امکانش هست میخواستم به تایلند مسافرت کنم


بهروز مدیحیان در پاسخ می گوید :
با سلام اتباع خارجه برای دریافت ویزا باید مستقم به سفارت تایلند مراجعه کنند و آژانس ها امکان ارسال مدارک اتباع خارجه به سفارت را ندارند . پس از دریافت ویزا میتوانید برای رزرو هتل و پرواز از طریق آزانس اقدام فرمایید .
مجید

با عرض سلام ایا هتل سام بیم یا همون ایستن فری شارؤه


بهروز مدیحیان در پاسخ می گوید :
خیر
رامین رستمی

سلام من و 3 تا از دوستانم میخوایم به پاتایا سفر کنیم و دانشجو هستیم میخواستم بدونم به چی نیاز داریم یعنی فرق دانشجویی که پایان خدمت نداره با بقیه چی هست ممنون از سایت خوبتون


بهروز مدیحیان در پاسخ می گوید :
سلام . دانشجوان عزیز برای خروج از کشور ابتدا باید به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنند و با گذاشتن وثیقه پاسپورت موقت دریافت کنند .
علی

با سلام و خسته نباشی در مورد توضیح در مورد قوانین هتل سنتارا پاتایا آیا این هتل فری شارژه؟